Pește cu sos de iaurt și tarhon

 

 Ingrediente
 600 g fileuri de pește (cod, merluciu, șalău);  250 g iaurt  degresat;  1 legătură tarhon; 2 linguri ulei; 1 lingură zeamă de  lămâie; sare
 Preparare
 1. Speli fileurile și le usuci folosind un șervet curat. Le stropești  cu zeamă de lămâie, le ungi cu ulei și, dacă regimul alimentar  impus de medic îți permite, le presari cu puțină sare. 
2. Frigi peștele pe ambele părți, într-o tigaie teflonată. 
3. Mixezi iaurtul cu tarhonul tocat mărunt, pregătind astfel dressingul. Consumi peștele cu sosul de iaurt. 
Georgeta Teodorescu, București 
1 porție conține:
291,0 kcal
41,00 g proteine
12,00 g lipide
3,25 g glucide
3 porții
20 min
Rețetă recomandată în diabet. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*