Ruladă cu ficăței

 

 Ingrediente
 250 g piept de pui ; 1 ou; 250 g ficăței de pui
 câte 1 legătură ceapă verde și mărar; 100 g fasole verde
 100 g cașcaval; 30 ml ulei; 
 sare;  piper;  boia
 câte 1 lingură pesmet și ulei pentru tavă
 Preparare
 1. Înăbuși ficățeii cu uleiul și 50 ml apă, apoi îi scurgi, îi mărunțești, îi sărezi și condimentezi. În uleiul rămas, înăbuși puțin păstăile de fasole. 
2. Dai prin mașină pieptul de pui și îl amesteci cu mărarul și ceapa fin tocate, oul, sare, piper și boia după gust. În aceeași tigaie, după ce scoți ficățeii, pui la călit cele 100 g de fasole verde, o înăbuși până scade lichidul și condimentezi.
3. Ungi cu ulei și tapetezi cu pesmet o tavă de chec. Pe baza și pereții tăvii, așezi un strat subțire de amestec, apoi ½ din fasole, ficățeii și din nou fasole. Presari deasupra 50 g cașcaval ras și introduci tava în cuptorul încins, la foc mijlociu.  
4. După 20 de minute, scoți tava și presari restul de cașcaval, apoi introduci rulada în cuptor pentru alte 10 minute. Porționezi rulada după ce s-a mai răcit. 
Vasilica Deliu, Ostrov, jud. Constanța
1 felie conține:
145,00 kcal
15,00 g proteine
8,00 g lipide
2,00 g glucide
10 felii
1 h 
Rețetă recomandată în diabet. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*