Ruladă din piept de pui

 

 Ingrediente
 600 g file de piept de pui
 2 crenvurști
 100 g varză acră
 2 linguri ulei
 1 ceapă
 piper alb măcinat
 sare
Preparare
1. Tai pieptul de pui în două felii mari, subțiri, pe care le bați puțin cu ciocanul pentru șnițele, apoi le presari cu puțină sare și piper. Tai crenvurștii în rondele, ceapa mărunt, iar varza fideluță. 
2. Repartizezi varza și crenvurștii pe feliile de carne și rulezi strâns. Prinzi rulourile cu scobitori. Îmbraci rulourile în hârtie de copt unsă cu ulei și le așezi într-o tavă cu 100 ml apă. 
3. Coci rulourile timp de 40 de minute. Îndepărtezi scobitorile și tai rulorile în felii după ce s-au mai răcit. Servești feliile cu salată de varză dulce sau acră.
Iuliana Lako, Cenad, jud. Timiș
1 porție conține:
290,00 kcal
28, 50 g proteine
17,5 g lipide
3,0 g glucide
6 porții
1 h
Rețetă recomandată în diabet. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*