Salată de quinoa

 

Ingrediente  100 g quinoa; 200 ml supă de legume; 1 castravete; 1 roșie; 2 linguri ulei de germeni de porumb; zeama de la 1 lămâie; 2 căței de usturoi; piper; sare
Preparare
1. Pui quinoa într-o strecurătoare și o speli sub jet de apă, apoi o fierbi timp de 10 minute, în supa de legume, la foc mic, amestecând din când în când. 
2. Speli legumele și le tai după preferință. Cureți și zdrobești usturoiul și îl freci cu uleiul, apoi diluezi dressingul cu zeama de lămâie. 
3. Amesteci într-un castron quinoa scursă și răcită, cu legumele, dressingul, puțin piper și sare. Decorezi salata cu frunze de verdeață și o consumi imediat.
Maria Mihai, București
1 porție conține:
351,5 kcal
9,0 g proteine
18,0 g lipide
40,0 g glucide
2 porții
25 min
Rețetă recomandată în cancer. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*