Salată de varză cu piept de pui

 

 Ingrediente
 500 g varză dulce; 250 g piept de pui; zeama de la 1 lămâie
 2 linguri ulei de măsline; 5-6 măsline dietetice
 sare
 Preparare
 1. Cureți varza de foile veștede exterioare, de cotor și nervuri. O t  toci fideluță și o freci cu puțină sare, dacă regimul alimentar  recomandat de medic îți permite. 
2. Fierbi pieptul de pasăre în apă ușor sărată, îndepărtând spuma formată. Cureți de oase și pielițe carnea fiartă și o tai cubulețe.
3. Dacă ai frecat varza cu sare, scurgi zeama lăsată. Pui într-un castron varza, carnea și măslinele. Acoperi castronul cu o farfurie și amesteci salata prin răsturnări repetate, apoi stropești ingredientele cu uleiul și zeamă de lămâie. 
Melania Comănescu, Vadu-Pașii, jud. Buzău
1 porție conține:
320,0 kcal
20,0 g proteine
20,0 g lipide
12,0 g glucide
3 porții
40 min

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*